en
se

Verkkokaupan ehdot

Tervetuloa turvallisille ja nopeille ostoksille AJ-Bike:n verkkokauppaan

Tilaaminen verkkokauppamme kautta on nopeaa ja turvallista. Olemme toimineet Vaasassa vuodesta 1996.

 

Maksutavat

Käytössäsi ovat seuraavat maksutavat:

Kassamaksu noutotilauksessa:  Maksat tuotteet myymälästä noutaessasi normaalisti kassalla. Kassamaksu ei ole mahdollista tilaustuotteille, niitä emme tilaa, ennen maksua.

Postiennakko: Maksutapa poistettu käytöstä 03.06.2010

Maksuliikenteestä huolehtii Paytrail Oy, joka on yksi Suomen suurimmista verkkomaksujen hoitajista. Voit valita sieltä lukuisista eri maksuvaihtoehdoista.

 Emme toimita tuotteita Suomen rajojen ulkopuolelle!

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

  

Hinnat

Tuotteidemme hinnat ovat myyntihintoja. Hinnat ovat ilmoitettu arvonlisäverollisina (alv.24%) ja alv sisältyy hintaan, poislukien käytetyt tuotteet, jotka ovat marginaaliverollisia. Hinnat ovat voimassa rajoituksin. Maahantuojien muuttaessa hintoja jatkuvasti, emme pysty päivittämään hintojamme samassa tahdissa ilman viiveitä. Pidätämme tästä syystä oikeuden hinnanmuutoksiin. Pyrimme kuitenkin toimittamaan tuotteet verkkokaupassa näkyvillä hinnoilla, jos se suinkin on mahdollista. Mikäli ostohintamme ovat kuitenkin nousseet niin korkealle, että myynnistä syntyy tappiota AJ-Bike Oy:lle, emme toimita tuotetta, vaan palautamme maksamasi summan sovitusti. 

Alennustuotteiden hinnat ovat voimassa niiltä osin kuin tavaraa riittää tai toisin ilmoitetaan. Alennuksia ei voi yhdistellä toisiin alennuksiin tai vaihdella asiakaskeskeisesti. Mikäli alennustuotteet poistuvat myynnistä, voivat ne vielä näkyä verkkokaupassa. saatavuuskyselyn yhteydessä ilmoitamme jos tuotetta ei enää ole saatavilla.

 

Toimitus ja toimituskulut

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, toimitamme tilatut tuotteet sinulle mahdollisimman nopeasti. Hiljaisimpina aikoina toimitusaika saattaa hieman venyä. Otamme vastaan tilaukset niiden saapumisjärjestyksessä. Tilauksen jätettyäsi saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli toimituksessa tai tilauksessasi ilmenee ongelmia, otamme erikseen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Jos toteat pakkauksessa vaurion ennen sen avaamista, tee tästä ilmoitus Postiin. Jos olet avannut paketin ennen vaurion toteamista, ota yhteyttä meihin, joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kun vaihdat tai palautat tuotteita, vastaat itse kuljetusriskistä. Mikäli rahdin järjestäjä (posti, matkahuolto ym.) hukkaa lähetyksen, emme voi siitä ottaa vastuuta. Näissä tapauksissa rahdin järjestäjä on vastuussa.

AJ-Bike Oy pidättää oikeuden veloittaa lunastamattomista paketeista aiheituneista kuluista asiakaalta 12€. Näillä kuluilla tarkoitetaan toimitusta, pakkausta, rahtia, mahdollista postiennakkoa, palautuksen rahtia, käsittelyä ja takaisin varastoon lajittelua koskevia kuluja. 

Tilaukset, jotka ovat 0-200€, lisätään toimituskulut: postipaketti tai kirje 6,90€, matkahuolto 15€.  Yli 200€ tilaukset toimitamme kuluitta*.

* Ajoneuvokaupan osalta toimituskulut maksaa tilaaja kokonaisuudessaan.

*Suurien yli 0,5 m3 pakettien osalta tilaaja maksaa rahdin kokonaisuudessaan tai tilaa itse rahdin.

*Pienissä tuotteissa voi tilaaja erikseen tiedustella ennen tilaamista toimituskulujen määrää, jos tuote mahdollisesti mahtuu kirjekuoreen. Pienin toimituskulu vähintään 5 €. tiedustelut sähköpostilla aj@ajbike.fi

Vaihto- ja palautusoikeus

Kauppa ei ole lopullinen ennen kuin olet nähnyt ja hyväksynyt tuotteen. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, voit tehdä sen 14 päivän kuluessa. Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit vaihtaa tuotteen, jos haluat toisen koon tai värin tai mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen. Ehtona palautukselle tai vaihdolle on, että tuote on käyttämätön, sekä täysin alkuperäisessä paketissaan. 

Toimi näin: Ota yhteyttä asiakaspaveluumme ennen muita toimenpiteitä. Kerro miksi haluat palauttaa/vaihtaa tuotteen. Sovittuamme palautuksesta / vaihdosta, lähetä paketti osoitteellamme takaisin tavallisena kirjeenä/pakettina (huom! ei postiennakkona - emme nouda postiennakkolähetyksiä).

Tuotenumeroiden muutokset:

Tuotenumeroiden muutoksista AJ-Bike Oy ei ota vastuuta. Tehtaiden numerot saattavat muuttua tuotannon alihankkijoiden muuttuessa tms. Näistä johtuen tuotenumeroihin voi tulla muutoksia. Uusilla / korvaavilla tuotteilla saattaa olla eri hinta. Jos hintaeroa on, ottaa AJ-Bike Oy yhteyttä ennen toimitusta, jos hinta noussut.

Reklamaatio ja kuluttajansuoja

Jos saat kotiisi virheellisen tai väärin toimitetun tuotteen ja virhe on AJ-Bike Oy:n vika, maksamme luonnollisesti palautuskulut sekä lähetämme sinulle oikean tuotteen ilman toimituskuluja. Mikäli virhe johtuu ostajan virheestä, sovimme palautuksista ym. erikseen.Huomioithan, että varaosat toimitetaan AJ-Bikelle suurelta osin Saksasta tai Hollannista, eikä niiden palauttaminen ole mahdollista tehtaille. Näiden osalta sovitaan palautusehdoista erikseen. Mikäli olet epävarma tuotteen sopivuudesta, lähetä yhteydenottosivulta varaosakysely, niin varmistamme sopivuuden.

 

REILUA KAUPPAA !!!

Liiketoimintamme perustuu rehellisyyteen. Osa tuotteista on erittäin vaikeasti saatavilla, pyrimme kuitenkin hankkimaan tuotteet tilaukseesi, mikäli se vain on mahdollista. Verkkokaupassamme on koodattuna yli 1 000 000 tuotetta, Pyydämme ymmärtämystä tuotevalikoiman ylläpitämiseen ja päivittämiseen.